01 October 2005
Lauris_Reiniks_slovakija_008_1922930603

Lauris atgriežas no koncertiem Slovākijā un gatavojas “Mūzikas Skaņām”

|
0 Comment
|

Lauris Reiniks ir atgriezies no divarpus nedēļu garas koncerttūres pa Slovākiju, ko rīkoja Slovākijas valdība kopā ar Eiropas Savienības pārstāvjiem Briselē. EU New Memberstates Roadshow (ES Jauno dalībvalstu ceļojošais šovs) notika pavisam 10 Slovākijas pilsētās. Katru jauno dalībvalsti pārstāvēja jau populāri mūziķi, vai arī tādi, kuru karjera tikai sāk attīstīties.

Lauris šajā tūrē devās kopā ar grupu 4.elements, kas dziedāja kā fona vokālistes. Kā šova viesmāksliniece piedalījās arī Chilli, kura kopā ar Lauri dziedāja šobrīd aktuālo duetu “And You Came”. Pēc veiksmīgi pavadītajiem koncertiem, ir radušies jauni kontakti Slovākijā, Ungārijā, Kiprā un citās valstīs. No koncertiem brīvajās dienās, Lauris ar savu komandu izbaudīja visus jaukumus, ko piedāvā Slovākija. Lielāko sajūsmu latviešos izraisīja, protams, daba, kuras lielākais krāšņums ir kalni- augstie Tatri. Apskatiet brauciena foto šeit !

8. oktobrī Lauris dosies uz Losandželosu, ASV, bet atbraucot atpakaļ Novembrī tiksies ar skatītājiem populārajā mūziklā „Mūzikas Skaņas”, kurā dziedātājs spēlēs Rolfa lomu.

Izrādes notiks Rīgā, Ķīpsalas hallē:
17.novembrī plkst. 12.00 un plkst.19.00;
18.novembrī plkst. 17.30;
19.novembrī plkst. 12.00 un plkst.18.00;
20.novembrī plkst. 18.00.

Sīkāka informācija: www.bt1.lv

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)