07 July 2007
prezid_l

Lauris atvadās no Vairas Vīķes-Freibergas ar dziesmu!

|
0 Comment
|

Pēc Valsts Prezidentes kancelejas uzaicinājuma, sestdien 7.jūlijā Lauris Reiniks viesojās Prezidentes pilī, kur notika Latvijas Valsts Prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas godināšanas pasākums viņas pēdējā prezidentūras dienā. Lauris prezidentei dāvāja īpašu dāvanu- savu dziesmu “Uz redzēšanos, Prezidente”, kuru svinīgajā ceremonijā viņš izpildīja kopā ar mūziķiem, kas ir strādājuši šīs dziesmas tapšanā- latviešu teksta autors Mārtiņš Freimanis, producents Midis un bekvokālistes Vineta Elksne un Karīna Tropa. Lauris prezidentei uzdāvināja arī savu jaunāko albumu “Nakts Veikalā”, kurā šī dziesma ir atrodama. Lauris norādīja, ka latviešu mūziķi vienmēr esot bijuši prezidentes fani. “Mēs jūs vienkārši mīlam, un paldies jums!” sacīja Reiniks.

Arī prezidente norādīja, ka vienmēr ir mīlējusi latviešu māksliniekus, un pēc aizkustinošās dziesmas atzina, ka šķiršanās vienmēr ir skumja, bet tā jau tajā dzīvē esot, viss mainoties un viss ejot uz priekšu. Prezidente Laurim novēlēja veiksmi un panākumus viņa karjerā!

Vairai Vīķe-Freiberga tika piešķirti arī 2 Valstiskas nozīmes ordeņi un tika atklāts arī mākslinieka Miervalža Poļa gleznotais Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas portrets. Tas līdzās iepriekšējo piecu Valsts prezidentu portretiem atradīsies Rīgas pils Ordeņu zālē. Kā zināms, jaunais Latvijas prezidents ir Valdis Zatlers.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)