24 May 2010
lauris_reiniks_es_skrienu

Lauris Reiniks skrien ar jaunu dziesmu un videoklipu!

|
0 Comment
|

Mēs visi kaut kur skrienam. Dažreiz pat nezinām, kur… Bet zinām, ka tur mums ir jānonāk pēc iespējas ātrāk!

27.maijā plkst.15.15 ar vienlaicīgu pirmatskaņojumu uzreiz vairākās Latvijas radiostacijās un tai sekojošo video pirmizrādi LNT televīzijā tās pašas dienas vakarā, pie klausītājiem nonāca Laura Reinika jaunā dziesma “Es Skrienu” (L.Reiniks/M.Freimanis/L.Reiniks) Dziesma ir plānota kā vienīgais jaunais singls pirms mūziķa jaunā albuma iznākšanas, kuru kompānija “Mikrofona Ieraksti” plāno izdot 2010.gada septembrī.

doremi_download_button_LV

 

Dziesma “Es Skrienu” pēc paša Reinika vārdiem ir īsta vasaras dziesma.

“Klausītāji ir pieraduši mani dzirdēt kā balāžu izpildītāju, tāpēc man ir interesanti piedāvāt tieši šo dziesmu, kas, iespējams, nav tik tipiska man. Tā ir dinamiska, melodiska, ar interesantu stāstu un nelielu etnisku nokrāsu. To, manuprāt, lieliski producējis Midis (Aldis Zaļūksnis).”

27.maija vakarā LNT raidījumā “Tautas Balss” notiks šīs dziesmas videoklipa prezentācija. Video klipa operators ir Uvis Burjāns, bet scenārija autori ir pats Lauris un videoklipa režisore Aija Strazdiņa.

Video klips tika filmēts 3 dienas Laura Reinika dzimtajā Tērvetē, un ir uzskatāms par vērienīgāko Laura klipu līdz šim. Filmēšanas procesā kopā tika iesaistīti aptuveni 100 cilvēku. Tas ir romantiski-komisks stāsts ar “action” filmu cienīgiem elementiem par notikumiem kādā Latvijas ciemā vai mazpilsētā vasaras vidū, kad meitene puisim dod pēdējo iespēju glābt viņu sabojātās attiecības. Klipa veidotāji “Es Skrienu” video versiju pozicionē kā īsfilmu.

Lauris: “Es ļoti gribēju, lai dziesmas videoversija atainotu Latviju vasarā, tās skaisto dabu un lieliskos cilvēkus. Ceru, ka mums tas ir izdevies, lai gan filmēšanas process man bija vislielākais fiziskais pārbaudījums līdz šim. Pēc filmēšanas, 2 dienas nevarēju paiet, jo bija sastiepti un pārslogoti visi kāju muskuļi. Bet tas bija pūļu vērts un ceru, ka klausītājiem un skatītājiem patiks!”

DSC08144

Lauris Reiniks un visa filmēšanas grupa saka lielu paldies viesu namam “Sprīdīši”, agrofirmas “Tērvete” zirgaudzētavai, Melderu ģimenei, grupai “Tērvete”, kā arī Tērvetes dejotājiem un Jelgavas deju kolektīvam “Lielupe”.

Dziesmu “Es Skrienu” no 27.maija ir iespējams lejupielādēt arī portālā doremi.lv !

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)