02 June 2011
Lauris Reiniks CD FRONT_RIGHT

Lietuvā iznāk Laura Reinika albums “Aš bégu”!

|
0 Comment
|

prior_en1

 

1.jūnijs Viļņa,Lietuva.  “Forum Palace” terasē cienājot viesus ar Rīgas upeņu Balzāmu, “Laimas” konfektēm un šprotēm, pozitīvā un saulainā gaisotnē  Lauris Reiniks  prezentēja savu pirmo albumu Lietuvā “Aš bégu”. Tā oriģinālversija “Es skrienu” iznāca 2010. gada rudenī, kļuva par vienu no pēdējo gadu pieprasītākajiem CD Latvijā un saņēma Mūzikas ierakstu Gada balvu kā labākais popmūzikas albums.

Lietuvā albuma iznākšana seko hita “Aš bégu” milzīgajiem panākumiem un tajā iekļautas vietējai publikai jau labi zināmās dziesmas “Aš bégu” un “Pasaka”, kā arī vēl desmit skaņdarbi angļu valodā.

“Esmu tiešām priecīgs un lepns, ka nu man ir iznācis 1.starptautiskais albums, kas Latvijā jau kļuvis ļoti iemīļots un guvis atzinību. Ceru, ka arī maniem mūzikas cienītājiem Lietuvā tas patiks.”, emocijās dalās Lauris Reiniks, piebilstot, ka arī Latvijas klausītājiem šis albums būs interesants, jo tajā būs dzirdamas Latvijā iepriekš nepublicētas dziesmas angliski (Banjo Laura u.c.) , kā arī mūziķa populārāko dziesmu versijas angļu valodā.

Vietējo izklaides slavenību un mediju pārstāvju kupli apmeklētajā pasākumā uzrunu teica arī Latvijas vēstnieks Lietuvā Mārtiņš Virsis, kurš uzsvēra šādu projektu lomu starpvalstu tuvināšanās procesā. Ar muzikālu sveicienu sveikt Lauris ieradās arī duets “Valters un Kaža”, kuri savlaik guva popularitāti Lietuvā pēc dalības Eirovīzijā. Savukārt Lauris kārtējo reizi apliecināja spilgtas šovmeņa dotības un nodziedāja gan “Aš bégu”, gan Lietuvā aktuālo radio singlu – duetu ar dziedātāju Moniku “Pasaka”. Protams, neiztika arī bez “Aš bégu” dejas soļu ierādīšanas atsaucīgajai publikai.

Jāpiebilst, ka albuma prezentācija notika vienlaicīgi ar Lietuvas TV3 šova “Šok su manimi” (Dejo ar mani) jaunās sezonas atklāšanu. Lauris Reiniks kopā ar Aleksandru Kurusovu septembrī atkal dejos kopā, piedaloties šajā šovā Lietuvā. Kā atceramies, 2007.gadā Lauris un Aleksandra kļuva par Latvijas šova “Dejo ar zvaigzni” 1.sezonas uzvarētājiem!

img.lrytas.lt

No 2.jūnija albums pieejams visos mūzikas veikalos Lietuvā un Lietuvā to izdod kompānija Prior Records sadarbībā ar Mikrofona ierakstiem.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)