08 May 2014
playboy-cover-lauris-reiniks

Lauris Reiniks kļūst par 1. vīrieti uz “Playboy” vāka Latvijā

|
0 Comment
|

Žurnāla Playboy vēsturē zināmi tikai daži gadījumi, kad uz tā vāka līdzās puskailai daiļavai parādījies vīrietis, un šomēnes negaidīti šim elitārajam džentlmeņu klubiņam pievienojies arī pašmāju mūziķis Lauris Reiniks, kurš izdevumam sniedzis līdz šim pašu atklātāko interviju.

Līdz šim uz amerikāņu “Playboy” vāka stiprā dzimuma pārstāvji parādījušies desmit reizes, un pēdējais šāds gadījums bija 2012. gadā, kad žurnāla glancēto vāku rotāja latīņamerikāņu dziedātājs Bruno Marss, tādēļ tikai loģiski, ka Reinika gozēšanās izdevumā nav palikusi bez ievērības.

Tiesa, Reiniks pozējis Playboy Latvijas izdevumam, taču tas nemaina faktu, ka tagad viņš iegājis vēsturē un savu vārdu ierakstījis līdzās tādiem slaveniem un bagātiem vīriešiem kā Donalds Tramps, Leslijs Nīlsens, Stīvs Mārtins un vēl dažiem citiem veiksminiekiem, kas nokļuvuši uz izdevuma vāka.

Žurnāls, kura vāku rotā Reiniks un puskaila daiļava – “bandžo” Laura, kura piedalījusies vairākos mūziķa videoklipos -, tirdzniecībā parādījās ceturtdien, 8. maijā, un neilgā laikā šis notikums izpelnījies ievērību ne tikai Latvijas publiskajā telpā, bet arī lietuviešu medijos, kas informējuši sabiedrību par iemīļotā dziedātāja panākumiem. Arī Amerikāņu “Playboy” oficiālajā tvitera kontā šī ziņa un vāks tika pamanīti un izcelti starptautiskā mērogā.


|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)