30 June 2015

Lauris Reiniks izdod “Rīts pieneņpūkās” video klipu.

|
0 Comment
|

Lauris Reiniks klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod savas vasaras dziesmas “Rīts pieneņpūkās” oficiālo video klipu, kas tiek laists klajā trīs valodu versijās – latviski, lietuviski un igauniski, kā arī dziesmas akustiskās versijas videoklipu angļu valodā.

Šis ir romantisks stāsts par ķīmiju starp diviem cilvēkiem un to, ka tās priekšā sagrūst stereotipi un priekšstati par tā saucamajiem standartiem – gan fiziskā, gan materiāla ziņā. Ja šī ķīmija notiek, sajūtām nekas nespēj stāvēt pretī. Tas ir stāsts par nedrošību un bailēm, kuras vienmēr mūs pavada, kad ar mums notiek kas “pārāk” skaists un “neiespējami” labs. 

Galveno vīrieša lomu videoklipā attēlo Laura skatuves kolēģis, populārais igauņu dziedātājs Uku Suviste, bet sieviešu lomu videoklipā atveido latviete Katrīna Lulle, kura ikdienā strādā sabiedrisko attiecību jomā un aktieru atlasē tika atzīta par labāko un piemērotāko kandidāti lomai. Filmēšana notika trīs dienas Mežaparkā, Carnikavā un Mārupē. Projektā kopā tika iesaistīti aptuveni 50 cilvēku.

Uku Suviste: “Bieži negadās situācijas, kad viens dziedātājs piedāvā citam dziedātājam piedalīties kā aktierim viņa videoklipā, tāpēc šī bija ļoti vērtīga pieredze. Es augsti vērtēju šo patīkamo iespēju strādāt ar Lauri un viņa filmēšanas komandu. Es apbrīnoju to, kā Lauris sadarbojas ar dziedātājiem un aktieriem no kaimiņvalstīm.  Katram izpildītājam vajadzētu no viņa mācīties. Es biju ārkārtīgi priecīgs palīdzēt un darītu to vēl, ja rastos nepieciešamība.”

“Ceru, ka maniem klausītājiem patiks šis videoklips un prieks, ka dziesma jau ir guvusi atsaucību Latvijā un gūst labus panākumus radio staciju topos. Šis video nedaudz ir arī stāsts par “papardes ziedu”, kuru šajā svētku laikā novēlu atrast ikvienam” smaida Lauris, kurš pats līgos ārpus Latvijas, bet vasarā koncertēs klausītājiem dažādās Latvijas pilsētās un svētkos.

Videoklipa režisore: Aija Strazdiņa (JUMP Studio), operators: Ivo Skanstiņš (Film Studio Rafa), producents: Lauris Reiniks.  Izdevējs: “Mikrofona Ieraksti”. Dziesma lejuplādei pieejama doremi.lv , Amazon un iTunes.

Lauris Reiniks un filmēšanas komanda saka lielu paldies visiem klipa veidošanā iesaistītajiem cilvēkiem, īpaši Zeidaku ģimenei Mežaparkā, Renāram Āboliņam Carnikavā un Martai Rumjancevai no “Old Captain Village” Mārupē.
“Morning in dandelion fluff”
“Rytas pienės pūke” 
“Hommik võilille-ehmetes” 

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)