20 May 2017

Laurim jauna vasaras dziesma, video “Es domāšu par tevi”.

|
0 Comment
|

Tuvojoties vasarai, mūziķis Lauris Reiniks saviem klausītājiem Latvijā un Baltijas valstīs pasniedzis romantisku vasaras dziesmu un videoklipu ar nosaukumu “Es domāšu par tevi”. Dziesmas komponists ir pats Lauris, bet tekstu sarakstījis Guntars Račs.

Vasaras sajūtu un gleznaino ainavu pilnais videoklips tika filmēts maija sākumā Francijas dienvidos un Latvijā. Tā režisore ir Aija Strazdiņa, bet galvenais operators Mārtiņš Jurevics. Videoklips ir kā deja un skrējiens cauri dzīvei, ko Lauris izdzīvo kopā ar dejotāju un deju studijas “Dzirnas” pasniedzēju Līgu Kavaci.
IMG_1040
“Ja tev ir paveicies atrast savu otru pusīti, tad sargā to! Meties šajā dzīves karuselī kopā gan priekos, gan bēdās un izbaudi visu, ko tā dod. Un nekad neignorē cilvēku, kuram tu rūpi! Kādu dienu tu vari saprast, ka esi pazaudējis dimantu, kamēr biji aizņemts vācot akmeņus”, dziesmas un video ideju skaidro Lauris.

Dziesma “Es domāšu par tevi” ir pieejama lejuplādei iTunes un Amazon.

Dziesmas igauņu versija saucas “Ma mõtlen sinu peale” (teksts: Aapo Ilves), bet lietuviešu “Apie tave galvosiu” (teksts: Justinas Jankevičius).

Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)