27 April 2020

Lauris Reiniks izdod dīvaini mierīgu dziesmu, videoklipu sadarbībā ar Ivaru Zviedri.

|
0 Comment
|

Turpinoties pašizolācijas un mājās palikšanas laikam Latvijā un pasaulē, mūziķis Lauris Reiniks  klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod  savu jauno dziesmu un mūzikas video ar nosaukumu “Dīvaini mierīgi”.  Dziesmas videoklipā ir satikušās Reinika mūzika un ainas no režisora Ivara Zviedra topošās dokumentālās filmas.

Dziesmas “Dīvaini mierīgi” mūzikas autors kā vienmēr ir pats Lauris Reiniks, bet tekstu radījis jaunais un talantīgais mūziķis no Jelgavas Gatis Mūrnieks.

“Godīgi sakot, šis laiks nav īpaši radošs un nav liela vēlme kaut ko radīt un komponēt. Šis ir tiešām dīvains un ļoti mierīgs laiks.  Un varbūt tāpēc gribējās  vienkārši pabeigt dziesmu, kuru sāku komponēt pirms sākās šī situācija un ielikt vārdos, kas raksturotu to, kā es un domāju mēs daudzi šobrīd jūtamies.  Tā ir dziesma par ilgošanos, neziņu un cilvēku mīlestību.  Katram noteikti pietrūkst kaut kas cits, bet man visvairāk tas ir fizisks kontakts ar citiem cilvēkiem, draugiem, radiem –iet ciemos, svinēt, paspiest roku, apkampt, iedot buču.  Viss tas, kas vēl pirms pirms pāris mēnešiem bija normāla komunikācija starp cilvēkiem.  Atliek cerēt, ka visi kopā mēs palīdzēsim tam ātrāk beigties un atgriezīsimies normālā dzīvē”,  skaidro Lauris.

Interesanti, ka dziesmas “Dīvaini mierīgi”  video versijā Lauris Reiniks sadarbojas ar dokumentālo filmu režisoru Ivaru Zviedri,  ļaujot ieskatīties kadros no viņa topošās filmas. Kā ziņots agrāk, Zviedris šobrīd strādā pie savas jaunās dokumentālās filmas par Covid19 ietekmi Latvijā, kas uz ekrāniem nonāks 2021. gadā.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)