28 September 2010
LAURIS REINIKS ES SKRIENU ALBUM FRONT

Izdots jauns Laura Reinika studijas albums “Es skrienu”

|
0 Comment
|

doremi_download_button_LV   balticshop   itunes-badge

No šodienas mūzikas ierakstu veikalos CD formātā un Mp3 formātā lejupielādes portālā Doremi.lv ir pieejams šī brīža aktuālākā latviešu popmūzikas dziedātāja Laura Reinikasestais studijas albums „Es skrienu”, un jau no 8. oktobra gaidāma vērienīga Latvijas koncertturneja.

Lauris Reiniks par jauno albumu: “Šis albums man ir ļoti īpašs, jo es esmu atļāvies atkāpties no daudziem saviem principiem un līdz ar to padarījis šo albumu ļoti interesantu un krāsainu! Muzikāli un vizuāli šis “Es skrienu” albums ir, manuprāt, labākais un patiesākais, ko es esmu līdz šim radījis. Es esmu tik pat dažāds, cik mūzika šajā albumā!”

Iespējams, šis ir viens no visvairāk gaidītākajiem albumiem 2010.gadā Latvijā, pateicoties tādiem hitiem, kā – “Pasakā” (duets ar Aishu), “Es esmu tev dzīslās” (duets ar māsu Rūtu Reiniku), “Kāpēc mums jābremzē”, “Nebeidzamais stāsts”un, protams, „Es skrienu”, kura, tā vien šķiet, drīzumā varēs pretendēt uz savdabīgu Ginesa rekordu. Šo, paša dziedātāja un viņa ilggadējā kompanjona Mārtiņa Freimaņaradīto dziesmu, Lauris ir jau ierakstījis latviešu, igauņu, lietuviešu, krievu, angļu un arī itāliešu valodās. Drīzumā gaidāmas vēl vairākas versijas. Tas nenotiek nejauši, jo katra no jaunajām valodas versijām, sadarbībā ar katras konkrētās valsts labākajiem teksta autoriem, ir radusies pēc tam, kad kāds no šīs valsts mūzikas biznesā iesaistītajiem ir izrādījis interesi dzirdēt šo dziesmu viņu valsts valodā. „Sniega bumbas” efekts turpina darboties un uzņem arvien lielākus apgriezienus, iesaistot arvien vairāk cilvēku, valodu un valstu.

Laura Reinika YouTube oficiālajā video kanālā redzamo režisores Aijas Strazdiņasveidoto dziesmas videoklipu kopējais skatījumu skaits jau tuvojas pirmajam miljonam! Un tas viss noticis eventuāli neilgā laika posmā.

Albumā iekļautas 12 dziesmas un viens dziesmas: Pasakā (piedalās Aisha), Kāpēc mums jābremzē, Es skrienu, Nebeidzamais stāsts, Es esmu tev dzīslās (piedalās Rūta Reinika), Novelc drēbes, Elpot vēlreiz, Svešinieks uz ielas, Dāvana, Labāk vēl neaizmiedz, Saullēkts, Modelis un kā papildus celiņš arī dziesmas Es skrienu (Dween Jumpstyle Remix).

Dziesmas producēja un lielu daļu instrumentus iespēlēja Midis un Gints Stankevičs. Ierakstos piedalījušās dziedātājas Karīna Tropa, Rūta Reinika, Marta Kukarane un Vineta Elksne, ģitārists Andris Šīrants, bundzinieks Todd Sorensen un stīgu aranžētājs Aigars Āboliņš (Nebeidzamais stāsts). Albuma bukletā atrodami visi dziesmu teksti un Oto Godfrey veidotie Laura foto portreti. Albuma dizainu veidojis Edvards Smiltēns (Balti)

Albuma ģenerālsponsors: ČILI PICA. Atbalsta: BOD, Dardedze Hologrāfija, Antalis. Informē: LNT, Mūzikas video kanāls, Draugiem.lv, Rīgas Viļņi, Radio Star FM, Inbox.lv un 1188

Albumi būs nopērkami arī Čili Picā – kur būs 2 opcijas – vai nu albums ar Laura autogrāfu par īpašo cenu 3.50,
vai arī komplekts – Laura iecienītā Sicīliešu pica, + saullēkta dzēriens + albums par brīvu!  Nenokavē!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)