16 December 2010
BanjoLauraV4

Lauris “Eirodziesma 2011” pusfinālā ar “Bandžo Lauru”!

|
0 Comment
|

Viņa apbur visus, prot spēlēt bandžo un viņas vārds ir Laura – Bandžo Laura! Šī ir dziesma ‘Banjo Laura”, ar kuru Lauris Reiniks iekļuvis pusfinālā un šogad cīnīsies Latvijas Nacionālajā Eirovīzijas atlasē “Eirodziesma 2011”, par tiesībām pārstāvēt Latviju lielajā Eirovīzijā Diseldorfā, Vācijā!

“Mana Eirodziesma “Banjo Laura” šogad ir ļoti jautra un pozitīva,un mani klausītāji droši vien atpazina, ka tā ir angļu versija manai jaunā albuma dziesmai “Labāk vēl neaizmiedz”.  Es šo dziesmu saucu par “Es skrienu'” jaunāko māsu, jo esmu ieturējis to pašu stilu un sajūtu.  Ļoti priecāšos par jūsu atbalstu, un ceru, ka turēsiet īkšķus par mani! Gatavojamies nopietni, bet ar smaidu un lielu jautrības devu!  Liels paldies jau iepriekš!” – Lauris Reiniks

Atšķirībā no diviem iepriekšējiem gadiem, šogad konkursa organizatori (LTV) atgriežas pie agrāk izmantotās prakses – diviem pusfināliem. Katrā pusfināla kārtā piedalīsies 10 dziesmas, no kurām piecas kvalificēsies finālam: trīs dziesmas noteiks skatītāju telefonbalsojums, bet divas izvirzīs žūrija. Bet absolūts jaunums šīgada Nacionālajā atlasē būs izaicinājuma kārta, kurā piedalīsies 10 dziesmas, kas pēc pusfināla kārtu rezultātiem nebūs kvalificējušās finālam. Šajā kārtā finālam kvalificēsies divas dziesmas, no kurām vienu noteiks televīzijas skatītāju balsojums, bet otru – žūrija.

Pirmais pusfināls LTV1 ēterā risināsies 2011. gada 5. februārī, otrais – 12. februārī, papildkārta jeb izaicinājuma kārta – 19. februārī, bet Nacionālās atlases fināls – 26. februārī LTV1 tiešraidē no Ventspils teātra nama „Jūras vārti”.

Noklausieties dziesmu “Banjo Laura” šeit:

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)