08 December 2010
ture noslegta bilde

Lauris Reiniks noslēdzis veiksmīgu Latvijas koncertturneju!

|
0 Comment
|

Ar diviem koncertiem Rīgas Stradiņa Universitātes Lielajā aulā Lauris Reiniks noslēdzis Latvijas koncerttūri “Es skrienu”. Starp pēdējā koncerta apmeklētājiem bija arī eksprezidente Vaira Vīķe Freiberga, un tas, tāpat kā visa turneja kopumā, aizritēja pozitīvisma un sirsnības pilnā gaisotnē, izpelnoties aizrautīgu publikas reakciju. Veiksmīgās turnejas laikā Lauris uzstājās 12 pilsētās. Ņemot vērā lielo pieprasījumu un izpārdotās zāles, sākotnēji plānoto 11 uzstāšanos vietā tika sniegtas 17 – turneja tika papildināta ar pieciem papildkoncertiem, kas šābrīža mūzikas dzīvē ir liels retums.

Lauris Reiniks: “Pēc šā divu mēnešu maratona, kurš iznāca garāks, nekā plānots, jūtu lielu gandarījumu un patīkamu nogurumu. Paldies maniem klausītājiem – lieliem un maziem – visā Latvijā! Paldies visiem, kas skrēja ar mani un manu komandu. Ļoti priecājos starp noslēguma koncerta klausītājiem redzot mūsu prezidenti Freibergas kundzi ar kungu. Jūtos ļoti pagodināts!”

Dziesmā “Tik dīvaini tuvs” Laurim abos koncertos pievienojās Liene Šomase, bet vakara koncertā uz skatuves kāpa arī Aisha, kas kopā ar Lauri izpildīja abu populāro duetu “Pasakā” no nesenā albuma “Es skrienu”. Rīgas koncerta videoieraksts 31. decembra vakarā būs redzams LTV7 svētku programmā (atkārtojums 2. janvārī).

Laura Reinika tālākajos radošajos plānos ir uzstāšanās Baibas Sipenieces un Valtera Krauzes šovā “Dziedi, dejo, smejies” Arēnā Rīga 21. decembrī, gatavošanās Eirovīzijas nacionālajai atlasei, kā arī nu jau starptautiskā hita “Es skrienu” popularizēšana ārpus Latvijas. Turnejas noslēgumā Lauris un tās rīkotājkompānija “Mikrofona ieraksti” izsaka pateicību visiem koncertu apmeklētājiem, norises vietu darbiniekiem, un īpaši – turnejas un albuma “Es skrienu” ģenerālsponsoram “Čili pica”.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)